Annas värld

BäSta TiLLBakaBlicKen NåGonsiN

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-S9df-nsNgk&spfreload=10[/youtube]

Klicka på bilden för att se filmen <3

När Hugo blev sjuk så hade jag och David ett bröllop planerat ett par månader senare, vårt efterlängtade underbara bröllop! Vi funderade länge om vi skulle ställa in bröllopet eller om vi skulle ha det som planerat, vi valde det senare, att gifta oss och fira vår kärlek!

I kyrkan så spelade David ”vår låt” för mig och hans syster Amanda var med och sjung, det är en av dom finaste stunderna i mitt liv…vid min sida hade jag mina tärnor och David sina bestmans, Hugo var med i kyrkan och han var med nästan hela bröllopsfesten också! SÅklart!  En av dom som var Davids bestmans var Elias som idag kämpar mot en elak cancer som bara kom in i livet från ingenstans……Livet är ju så konstigt…Man kan ju inte sluta fråga sig varför Elias och Hugo just skulle behöva vara sjuka?

Dröm om morgondagen, minns gårdagen och Lev i nuet!

Nu minns jag gårdagen…

”Vår låt” Utan dina Andetag <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats