Annas värld

FlaSHbAcK FriDaY

Hello Världen!

Idag är jag förkyld och bitter, Idag skulle jag följt med min kompis Lotta på Bröllopsmässan i Stockholm, På Grand Hotell! Inspiration, mys och Stockholm hade jag sett framemot MEN natten har varit allt annat än bra…Belle har blivit supersnuvig och hennes lilla näsa är så fylld av snor och slem så det går verkligen inte att andas för henne…Det har gjort att hon varit så ledsen och skrikig…Har försökt med saltlösning vilket kanske har hjälpt lite allafall…

Eftersom det inte har gått så långt med att ”sluta amma” ännu så hade jag varit tvungen att ta med henne till Sthlm och det känns inte bra att ta med en sjuk liten tjej på ett sådant äventyr…Jag själv skulle ju lätt stå ut med lite nässpray och en alvedon men ja nä….inte hon….Jag fick helt enkelt ta beslutet att stanna hemma så hon får bli frisk…SUCK!

Men vad är väl en Bröllopsmässa på Grand Hotell?….Den kan ju va trist och tråkig…och alldeles alldeles Underbar…

Den här veckan har varit en sjukt TRÅKIG vecka…har inte hänt någonting, har bara varit hemma och snurvlat och jag tror jag kan varenda program som går på Barnkanalen och Netflix utantill numera haha…MEN jag är otroligt glad att Hugo inte fick värre feber och att det inte blev något anfall i samband med att han var sjuk…DET är förstås det allra viktigaste! Resten är bara lite smågnäll =)

Smoooothie!

Tjockis…

Jag längtar till våren så mycket nu…och sommaren…Idag är det Flashback Friday! Här är jag och Lotta från våren 2012! Lotta bodde hemma hos mig och David i några månader eftersom hon fick jobb i Stockholm och inte hade någonstans att bo! Vi bodde alla tre på 39 kvadrat haha och jag var preggo med Hugo, det kanske låter som kaos men det gick verkligen jättebra och vi hade  myskvällar med middagar när vi träffades efter jobbet på kvällarna!

Just Den här dagen var vi båda lediga och vi bestämde att vi skulle ha en ”LyxDag” och fixa naglarna, shoppa och äta god lunch! Vi lunchade på Riche och hade en heeeelt underbar dag! Brukar prata om den dagen än idag haha…Det var såklart långt innan Elias blev sjuk och älskade Hugo blev sjuk! Förväntansfulla och mitt i livet! Fina Minnen!!

Puss och Kram!

<3

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats