Annas värld

#TBT maKe Me FrisK

Usch vilken skitdag…Har legat i sängen i princip hela dagen och mått dåligt. Jag är så arg för att jag känner mig sjuk…imorn har vi bokat hotell i Stockholm och är hembjudna på middag hos vänner där men vet inte om vi kommer kunna åka. Jag har sett fram emot det så mycket men inte vågat tänka på det för mycket för jag har varit rädd för att Hugo ska bli sjuk så vi inte ska kunna åka, han ska få sova hemma hos mina föräldrar men dom vill såklart inte att han ska vara sjuk med någon risk för feber, då är det ju risk för anfall. Men Hugo mår ”peppar peppar” bra än så länge nu är det JAG som är problemet… Arg arg arg..vi får se imorn hur det blir, Jag hoppas så att jag ska må bättre då men det visar sig, gör jag inte det så är det som det är och vi får stanna hemma =( Jag måste ha världens sämsta immunförsvar med tanke på hur mycket jag varit sjuk den här hösten…

Hur som helst idag är det Throwback Thursday…Sist jag och David åkte iväg och sov borta bara han och jag var i våras, då var vi på Sätra brunn och gick på deras spa och sov över där. Det var jättemysigt, minns att det var superfint väder när vi vaknade och vi satt i solen och njöt efter vi hade ätit mumsig frukost! Den här gången var planen att Belle skulle följa med till Stockholm, kan ju inte ha henne barnvaktad pga amningen…men men vi får se hur det blir..

Här är jag i Sätra brunn och myser i den varma vårsolen!

<3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats