Annas värld

DeT BesKedeT

 Belle!

IMG_3779

Back to reality…Älskade små!

IMG_3781

Vi kom hem vid 21 igår kväll så både Hugo och Belle hade gått och lagt sig! Imorse vaknade Belle 05.30 haha och man märker att man är tillbaka från sin lilla drömvärld! Det har varit fullt ös på båda två under dagen och jag har försökt så gått det går med att handla och tvätta m.m…

Som jag skrev igår så kan ju livet verkligen bjuda på konstiga kontraster….Idag hade ju Elias sitt läkarbesök då dom skulle få veta om cellgifterna gjort någon effekt på de tumörer man sett i hans lever eller ej….Det där läkarbesöket som man verkligen har förträngt hela helgen….

Klockan 15.15 ringer min telefon och det är Elias….”Vi fick världens bästa besked, Det fanns inga tumörer alls kvar”…Helt ärligt var jag tvungen att stanna upp och tänka efter om det var verklighet eller om jag drömde att jag pratade med honom? Ingen har någonsin visat sådana här resultat av cellgifter med just gallgångscancer….Elias är unik och han kämpar med en stenhård kost, cellgifter och operationer….Imponerande är nog det minsta ordet man kan använda för att beskriva dig….

I juni är det dags för bröllop och nu kan han och L äntligen få lägga sitt fokus på det! Jag och David ska ju vara brudtärna och bestman….Och Hugo ska också ha en liten roll…älskade lilla gubben….Denna regniga måndag vände till att solen tittade fram och hjärtat blev lite extra varmt!

Va tycker ni om Hugos nya skor förresten?

IMG_3782

<3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats