Annas värld

GoDmoRgOn

Besatt av Måns! Morgonmys i pyjamas….

IMG_3896

Jag och David satt uppe hela kvällen och tittade på Eurovision…Tänk att Sverige vann! Superkul! Wiiiii! Hugo fick se när han sjöng i morse på youtube och han blev helt besatt haha….tror han tycker det såg kul ut med streckgubbarna och alla ljusshower!

Har på senaste tid haft lite funderingar kring bloggen och om jag verkligen ska ha den kvar….Skaffade den mycket för att jag ville få ut information om Hugos sjukdom…Livet med ett sjukt barn och så…När vi låg inne på sjukhuset när Hugo precis fått sin diagnos så googlade jag så himla mycket om Epilepsibloggar och Tuberös skleros osv osv….Därför kändes det som en sak man ville göra, skaffa en sån blogg som jag en gång googlade efter….Men men…Vet inte vad jag känner längre, hjälper det någon att läsa om Hugo? Ja jag vet inte……Kanske ett instagramkonto  för Hugo istället för en blogg?…Jag vet inte…

<3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Hej! Har en 8 veckors bebis med nydiagnostiserad tuberös skleros, med rabdomyom och förändringar i hjärnan. Känslomässigt en blandning av chock, rädsla och sorg. Läser din blogg, och precis som du skriver, just nu googlar jag massor, och finner på något vis tröst i att jag inte är helt ensam. Tack för att du delar med dej av er vardag med Hugo! Kram

  1. annasvarld

   Hej! Tack för din kommentar =) Blir så ledsen för din skull att din lilla plutt är sjuk =( Jag förstår verkligen precis vad du går igenom, blir glad att du ändå kunnat få lite tröst i att läsa min blogg och förstår helt din känsla av att man är så ensam i det man går igenom, det är du dock såklart inte <3 Stor kram till dig! Om du vill och orkar så får du gärna maila och berätta mer om hur ni har det!

 2. Jenny

  Tycker att du skriver så fint om Hugo och om ert liv! Kommer också sakna om du slutar men jag förstår att det tar mycket tid!

stats