Annas värld

PLaNs

Den osminkade sanningen (jag) haha!!…Jag och Hugo på Mcdonalds tidigare idag! Han ville ge sin mjölk till en kille (typ 40-åring) som satt vid bordet bredvid oss…haha blir alltid kaos när vi är ute…Hugo har inte så mycket spärrar för att gå fram till främlingar…

IMG_5010(1)

Mycket fix och mycket planering har det varit i dagarna….imorn gifter sig min fina vän Sasha! Dagen har äntligen kommit! Jag och vår kompis Dani har den fina uppgiften att vara Toastmasters på bröllopet…Gaaah…Nervöst! Jag hoppas verkligen det kommer gå bra…känns som man får ta det lite som det kommer och försöka tänka på att det INTE är läskigt att prata inför massa människor haha….

Halsflussen är borta och det är bara att fortsätta äta penicillinkuren ut nu! Hugo hostade massor i natt och Belle med men än så länge ingen fara….Vi har lämnat Belle hos mina föräldrar nu på dagen och snart ska Hugo iväg till sin farmor och farfar och sova där…Det är heeelt omöjligt att fixa saker med Hugo och Belle hemma…Då blir det gnäll och bråk för dom känner att man inte ”har tid” för dom och inte ger någon uppmärksamhet….

Imorn smäller det och imorn gäller det!!

Stor Kram!

<3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats