Annas värld

RainY DaY

MellisMys

Belle smakade russin för första gången…det gick såklart hem…hon är en riktig gottegris!

IMG_6302

Hugo dissade russin såklart…smöret på en knäckemacka var lite mer hans smak…Här i sin nya Rävtröja från Lindex! Älskar öronen som står upp på axlarna!

IMG_6301

Vilken regnig och grå dag det har varit…typiskt hösten…Vi har tittat på Frost för typ sjunde dagen i rad haha och varit ute lite i lekparken när det var uppehåll från regnet! Hugo var på på förskolan idag och han var sååå ledsen när jag skulle lämna honom…MEN när jag hämtade honom så visade det sig att han hade haft en toppendag! Han hade sagt en ”två-ords-mening” till en av pedagogerna idag vilket är stooort! Duktiga Hugo!

Vi har fått lite bilder utskrivna från förskolan där Hugo leker när han är där samt bilder på alla barn och pedagoger som går på hans avdelning. Alla har ett tecken för sina namn, Hugo ska nog få samma tecken som för boll eftersom han gillar bollar så mycket…framförallt fotboll! Vi har fått bilderna för att kunna prata lite om förskolan på ett bra sätt även här hemma så det inte ska bli så jobbigt och dramatiskt för Hugo att komma dit! Tror det är bra, han och jag tittade på dom idag innan han skulle sova…

<3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats