Annas värld

VaD Är DeT FöR En DaG?

Gissa vad? Idag fyller jag ÅR! Åldersnoja är verkligen inget för mig…Ett år äldre, ett år klokare och jag är tacksam för att få fylla år…Inget är självklart här i livet!

IMG_4980

MorgonMys…

IMG_4977

 

Det är ingen vanlig dag idag för det är MIN födelsedag! Wiiii! Fortfarande inte helt bra i halsen men ändå såå mycket bättre! Jag har haft en underbar födelsedag! Blev väckt av sång och frukost på sängen i morse…Så mysigt!!! David hade gjort tekakor med salami på och Hugo åt upp alla salamisar haha…ingen macka bara korv!

Det blev lunch på vårt favorit-thaiställe och sedan fick jag hårfärgning av Amanda på Salong Vasastaden! Har blivit bortskämd med så fina presenter av vänner och familj! David hade köpt en DKNY-väska som jag önskat mig…ääälskar den! Ska visa bild sen!

Man uppskattar verkligen dom där små stunderna i livet när allt bara är enkelt och mysigt…som att bli väckt av Sång från Hugo, Belle och David…Det betyder så mycket…På kvällen kom några av mina vänner (har världens bästa vänner) och Davids pappa och syster hit och fikade tårta! Skratt och bus såklart…Lotta hade med sig lilla Alf (hunden) så det blev som vanligt livat med två barn och en hund! Jag har tyvärr varit värdelös på att ta bilder idag…men tog lite bilder när vi var på salongen allafalll!

Getting ready!

IMG_4978

Blev blonda slingor! Är det något jag har beslutsångest för så är det vad för hårfärg jag vill ha….är jag mörk vill jag va blond och så tvärtom….MEN nu är jag ljus med lite mörkare botten och det känns super!

IMG_4979

Kram på er!

<3

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats